That's Audio

Reparatie Axys

Axys – reparaties en onderhoud

That’s Audio is hét adres voor alle mogelijke reparaties en onderhoud aan alle apparatuur van Duran Audio. Met veel plezier werken we al jaren voor andere bedrijven en particulieren aan hun apparatuur van Duran Audio. Als laatste officiële “Service Tech” van het voormalige Duran Audio helpt Thom u nog altijd even enthousiast met vakkundig onderhoud en reparaties aan uw Axys luidsprekers.

ERVARING

Alles van Axys, van de oudste Source tot het Target systeem, kennen we als onze broekzak. Ook Master Blaster is ons niet vreemd. Door jarenlange technische en professionele gebruikerservaring met alle producten van Duran Audio kunnen we u bij klachten weer snel op weg helpen. Ons ruime magazijn, voorzien van allerlei Axys-onderdelen draagt hier nog verder aan bij. Ook kunt u bij ons terecht voor (ervarings-)deskundig advies over het gebruik van luidsprekers, software en apparatuur van Axys.

Servicebeurt

Soms denkt men dat elektronica niet slijt of minder presteert naarmate het ouder wordt – helaas is dit dus absoluut niet het geval. Een auto brengt u periodiek naar een garage voor service. Waarom een belangrijk stuk geluidsgereedschap niet? Na een eerlijke servicebeurt zonder onzin of poespas en duidelijke afspraken vooraf kunt u uw apparatuur weer met vertrouwen gebruiken. Dit is natuurlijk ook erg prettig bij in- en verkoop.

Een servicebeurt wordt standaard uitgevoerd bij een reparatie, tenzij u dit niet wilt. De levensduur van het apparaat wordt significant verlengd  en de bedrijfszekerheid is na service vele malen hoger. Dit geeft rust en vertrouwen en kost vaak niet veel meer dan alleen een reparatie. Indien gewenst worden ook de drivers van uw Axys luidspreker door ons onderhouden.

Voor opdrachten waarbij meerdere apparaten worden aangeboden wordt een offerte op maat gemaakt. Dit is altijd voordeliger, onder meer doordat onderdelen in grotere aantallen kunnen worden ingekocht en wij efficiënter kunnen werken.

Een tijdige onderhoudsbeurt verhelpt toekomstige problemen. Met enige regelmaat krijgen we luidsprekers over de vloer die ondanks klachten toch nog (te) lang hebben doorgedraaid. Reparaties duren dan vaak langer en zijn in een heel enkel geval economisch moeilijk te verantwoorden. Een servicebeurt kan beter vóór de eerste klachten plaatsvinden; u bespaart hiermee geld en tijd en krijgt er bedrijfszekerheid en vertrouwen voor terug.

Netwerk

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u vrijwel altijd helpen bij in- en verkoop en bij in- en verhuur van Axys luidsprekers. Erg handig, mocht u net dat ene kastje tekort komen voor een klus. Of juist een schuur té vol hebben staan..

Modificaties

Modificaties (indien bevorderlijk, zowel qua kwaliteit alsook veiligheid) doen wij ook. Hierbij kunt u denken aan het correct vervangen van DO-3 stekkers, modificeren van schakelaars/regelingen, aanpassingen voor specifiek gebruik, vervangende drivers, etc. Ook maatwerkoplossingen zoals regenbescherming behoren tot de mogelijkheden.

Transport en modules

In overleg kan apparatuur gehaald en gebracht worden. Ons werkgebied voor Axys is internationaal.

Vaak kan bij een heldere omschrijving het probleem verholpen worden door alleen de versterkermodule(s) langs te brengen/op te laten halen (of op te sturen*). Scheelt een hoop onnodig gesjouw met grote blauwe kasten… Neem contact op om te weten waar u op moet letten bij het demonteren van de betreffende versterkermodule.

*Vraag bij verzending om een van onze speciaal ingerichte cases. Hierin is uw defecte versterkermodule zeker weten veilig te vervoeren. 

meer Info

Voor meer informatie, huidige doorlooptijd en tariefen/prijsopgave kunt u contact opnemen. Vermeld hierbij indien mogelijk altijd het serienummer en een omschrijving van de klacht. Informatie over het gebruik is ook fijn om te krijgen.

Let op: wij repareren géén VA (Voice Alarm, waaronder dus Intellivox) en tunnelsystemen van Duran Audio / Axys meer. Hier hebben we wel hét adres voor. Neem voor meer informatie contact op met NXD-Audio.

© 2024 That's Audio

Thema door Anders Norén