That's Audio

Apparatuur

Om onze diensten goed uit te kunnen voeren maakt That’s Audio uitsluitend gebruik van hoogwaardige apparatuur. Dit leidt tot precieze, consequente en juiste resultaten. Omdat “meten is weten” als solide basis voor alle conclusies dient, is de gebruikte meetapparatuur van de hoogste kwaliteit. Bovenal, om iets te kunnen meten zal de meetapparatuur toch echt beter moeten zijn dan het gemeten apparaat. Dit geldt ook voor de meetapparatuur zelf. Daarom neemt het aantal transfer-standaarden en precisie-instrumenten in het lab steeds verder toe.

That’s Audio gebruikt onder andere verschillende analysers en randapparatuur van Audio Precision, waaronder de AP SYS-2722. Deze apparatuur is in overleg ook te huur. Neemt u vrijblijvend contact op met Thom mocht u hier meer over willen weten. Van optisch digitaal tot analoog; ook voor het doormeten van uw audio-apparaat kunt u bij That’s Audio terecht.

Audio Precision System Two 2722 met opties IMD, Burst Generator en AES17 Lowpass Filter. Geïnstalleerde filters zijn  CCIR 468-3, A-weighting, 20- en 40 kHz Brick-wall lowpass.
Audio Precision System One 322A met opties IMD en Burst Generator. Geïnstalleerde filters zijn CCIR 468 en A-weighting.*
Randapparatuur: DCX-127, Serial Interface Adapter 322*, Programmable Serial Interface Adapter 2722 en AUX-0025 filter.

 

Binnenkort meer!

© 2024 That's Audio

Thema door Anders Norén